medjimurjepress@gmail.com

Ministar Horvat u posjetu Gradu Prelogu prisustvuje otvaranju Poduzetničkog centra

Ministar gospodarstva, poduzetništva i obrta Darko Horvat boravit će u petak, 11. listopada 2019. godine, u Prelogu gdje će prisustvovati pokaznoj vježbi postavljanja mobilnih brana „vodom protiv vode“, koje će se kasnijim potpisom ugovora predati na korištenje Vatrogasnoj zajednici Međimurske županije. Također, zajedno s ministricom poljoprivrede Marijom Vučković posjetit će Dječji vrtić „Fijolica“, nakon čega će sudjelovati na svečanosti otvorenja Poduzetničkog centra Prelog. Pozivamo vas da medijski popratite ova događanja u

petak, 11. listopada 2019. godine, od 10:00 do 13:00 sati na području Preloga.

Sve će započeti pokaznom vježbom postavljanja mobilnih brana u 10:00 sati na preloškoj Marini, nakon čega će se u 11:00 sati u Gradskoj vijećnici Grada Preloga potpisati Ugovor o smještaju, čuvanju, održavanju i korištenju mobilnih brana iz strateških robnih zaliha. Ugovor će potpisati ministar Horvat i predsjednik Vatrogasne zajednice Međimurske županije Mario Medved.

Po završetku svečanosti potpisa Ugovora, ministar Horvat i ministrica Vučković, zajedno s predstavnicima Međimurske županije i Grada Preloga, obići će gradilište Dječjeg vrtića „Fijolica“.

12:00 sati svi će zajedno prisustvovati svečanosti otvorenja Poduzetničkog centra Prelog (Gospodarska zona u Prelogu – Sjever, Hrupine 7b), koji je sufinanciran sredstvima Europskog fonda za regionalni razvoj u okviru projekta „Izgradnja poslovne infrastrukture i osnivanje poduzetničkog centra“. Ukupna je vrijednost projekta 16.137.657,46 kuna, od čega je udio EU sredstava 15.677.090,75 kuna.

(MINGO)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*