“Moja poduzetna Hrvatska” u Čakovcu privukla nekoliko tisuća ljudi

Finale obilježavanja Dana Međimurke županije održava se ove subote u Čakovcu. Nakon niza manifestacija i događanja, otvorenja, zaključno organizirana je svehrvatska akcija “Moja poduzetna Hrvatska“.

Izdanje ovog festivala poduzetništva, obrta i OPG-a održavau se na gradsku je šetnicu i Trgu republike, a privukla je nekoliko tisuća ljudi. Riječ je o drugoj sezoni manifestacije koju je Styria Hrvatska, uz potporu Večernjeg lista i Poslovnog dnevnika, pokrenula kako bi se diljem zemlje promovirao rad malih i srednjih poduzetnika te u prvi plan postavili rezultati njihove dugogodišnje upornosti i truda.

Kako smo saznali iz razgovora s nekoliko desetaka izlagača koje smo sreli u Čakovcu, za opstanak na tržištu najvažnije je povjerenje kupaca koje se postiže ne pristajanjem na kompromise kada je kvaliteta u pitanju. Svjesni su, kažu i da se prodajni kanali danas mijenjaju te da treba biti ukorak s tehnologijom, kao i da su ambalaža i dobra priča oko proizvoda jednako tako važni, ali u pozadini svega ipak moraju biti najbolje sirovine bez obzira o kojoj se vrsti proizvoda radilo.

Uz niz popratnih sadržaja pa i gastronomskih užitaka, pažnju je privukao i Davor Dretar Drele koji je uživo razgovarao s izlagačima i organizatorima ove hvalevrijedne akcije.

Ovom velikom gospodarskom manifestacijom, završili su i Dani Međimurke županije i njenih 20 godina postojanja.

(R.Dobošić)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*