medjimurjepress@gmail.com

Nabava informatičke opreme za Poduzetnički centar Prelog

U okviru projekta „Izgradnja poslovne infrastrukture i osnivanje poduzetničkog centra“ koji provodi Grad Prelog prema Ugovoru o dodjeli bespovratnih sredstava iz Europskog fonda za regionalni razvoj, završeni su radovi na izgradnji građevine Poduzetničkog centra te je ishođena uporabna dozvola.

Osim izgradnje same građevine površine 2.172 m2 te uređenja okoliša na parceli u Gospodarskoj zoni u Prelogu – Sjever, Hrupine 7 B intenzivno se radi na opremanju prostora u zgradi Poduzetničkog centra Prelog. Ugovoreni su radovi na opremanju poslovnih prostora namještajem te će početkom rujna početi stizati namještaj. Tako će se opremiti 23 ureda sa stolovima, stolicama, ormarima, 2 sobe za sastanke, dvije konferencijske dvorane sa ukupno 300 stolica, prostori za čistačice, garderobe, spremišta, server sobe te dvije kuhinje za korisnike prostora.

U utorak, 27. kolovoza 2019. godine, u Upravi Grada Preloga, gradonačelnik Ljubomir Kolarek potpisao je Ugovor o nabavi informatičke opreme za Poduzetnički centar Prelog. Odabrani ponuditelj nakon provedenog postupka nabave je tvrtka BUKAL ELEKTRONIKA d.o.o. Čakovec. U ime odabranog ponuditelja Ugovor je potpisao direktor tvrtke Žarko Bukal. Samom činu potpisivanja Ugovora prisustvovala je i Miljenka Radović, voditeljica projekta Izgradnja poslovne infrastrukture i osnivanje poduzetničkog centra. Ugovorom je predviđeno da će tvrtka BUKAL ELEKTRONIKA d.o.o. opremiti Poduzetnički centar Prelog s 60 računala, 60 operativnih sustava za računala, 60 MS Office, 49 printera, 4 pisača A3, 3 projektora s pripadajućom opremom, 2 server računala, 55 telefona, fiksnih i mobilnih. Ukupna vrijednost nabave je 694.012,00 kn (bez PDV-a).

(žs)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*