Nenad Hranilović novi stari direktor Međimurje-Plina

Točno u podne u čakovečkom hotelu “Park” započela je Skupština Međimurje-Plina d.o.o. Čakovec i okončana u rekordnom vremenu od 10 minuta.

Na prijedlog Nadzornog odbora, Skupštini je na izglasavanje, a prema zaključku istog na svojoj VI sjednici predložila kandidata Nenada Hranilovića koji je od 4 kandidata prema inteviewu i prezentaciji programa pokazao najviše.

Skupština je jednoglasno podržala taj prijedlog, tako da je Hranilović izabran za direktora Međimurje-Plina na mandatno razdoblje od 5 godina, zaključno do 17.02. 2022.godine.

Odmah nakon toga novi direktor obratio se Skupštini, zahvalio na povjerenju te dao kraću izjavu novinarima.

Posljednih pet godina bilo je turbolentno razdoblje za Međimurje-Plin. U tom razdoblju od 2011.g. u velikoj tržišnoj utakmici uspjeli smo se nameetnuti kao jedan od jačih opskrbljivača u Hrvatskoj. Imamo dobar temelj za budućnost u kojoj se očekuje otvaranje liberalizacija tržišta za kategoriju kućanstva. Cijena plina ovisi o odluci Vlade koja je nadležna za taj dio opskrbe, a očekivati je da će postaviti maksimum preko kojeg cijene neće rasti duže vrijeme. Moram napomenuti da će sva kućanstva koja su potpisala ugovor s nama imaju zagarantiranu cijenu plina do 30.9. 2018.godine i za njih nema straha za bilo kakvo povećanje. Ukupno je potpisano 16.000 ugovora od otprilike 24.000 potrošača. Svima koji nisu potpisali, ponuditi ćemo mogućnost potpisa naravno ne retrogradno” – izjavio je Hranilović.

(rd)

O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*