Međimurje Press
Gastronomija Gospodarstvo

Novi LEAP Summit u Zagrebu!

Prijavi se i sudjeluj besplatno na LEAP Summitu, najvećoj konferenciji za mlade u jugoistočnoj Europi, stiže više od 60 predavača iz vrha poslovnog svijeta

Ovogodišnja međunarodna multidisciplinarna konferencija LEAP Summit održat će se uživo 12. i 13. svibnja u Zagrebu u Branimir Mingle Mallu – CineStar Zagreb. Sedmo izdanje najveće konferencije za mlade u jugoistočnoj Europi okupit će više od 2 500 sudionika iz više od 30 zemalja te raznolike domaće i strane predavače iz vrha poslovnog svijeta.

Poduzetništvo, inovacije i razvoj karijere

Događanje je prvenstveno namijenjeno tvrtkama, start-upovima, freelancerima, investitorima, udrugama, studentima, sveučilištima i istraživačkim institucijama, ali i predstavnicima vlasti te svima onima koji žele uspostaviti međunarodne poslovnu suradnju i istražiti nova tržišta.

Kao i dosadašnjih godina fokus konferencije je multidisciplinarni pristup temama kao što su poduzetništvo, inovacije, digitalne tehnologije, održivi razvoj i EU Green Deal te startup i razvoj karijere.

LEAP Summit stavlja naglasak na razvoju vještina budućnosti, edukaciji o informacijskim tehnologijama, poduzetništvu i modernim trendovima. Mladi će i ove godine imati prilike slušati vodeće profesionalce brzo rastućih industrija o najnovijim trendovima, a posebna odlika konferencije je prilika za networking, odnosno poslovno povezivanje i širenje poslovanja tijekom neformalnog programa konferencije.

Više od 60 govornika nastupit će na ukupno tri pozornice:

  • LEAP Stage
  • Ideas&Tech Stage
  • Green Stage

Od mnogobrojnih hrvatskih i međunarodnih stručnjaka iz svjetski poznatih poduzeća sudionici će imati priliku čuti različita predavanja, panel diskusije i debate te će dobiti najnovija saznanja iz svijeta inovacija, održivog razvoja, digitalnih kreacija i poduzetništva.

Sudjelovanje je besplatno, prijave su otvorene

Sudjelovanje na konferenciji je besplatno za sve sudionike, a prijave su otvorene na https://leapsummit.com/apply-now/

Generalni partner konferencije LEAP Summit je Predstavništvo Europske komisije u Hrvatskoj. Organizator je Hrvatski ured za kreativnost i inovacije, neprofitna organizacija osnovana s ciljem promicanja poduzetništva i poslovnih prilika za mlade.

Za više informacija

Website: https://leapsummit.com/

Event: https://www.entrio.hr/event/leap-summit-2022-10519

Facebook: https://www.facebook.com/LEAPCroatia

Instagram:https://www.instagram.com/leapcroatia/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/leap-summit/

Sara Smojver

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja