Međimurje Press
Gospodarstvo

Otvorene prijave za Naj-poduzetnice Hrvatske

U sklopu petog po redu Kongresa poduzetnica 2020 – najvećeg okupljanja žena u biznisu jugoistočne Europe

Bit će dodijeljene nagrade Naj-poduzetnice za koje su danas otvorene prijave

Pet godina djelovanja Ženskog poduzetničkog centra, po aktivnostima koje provodimo najveće, te po članstvu, najbrojnije nevladine i nepolitičke asocijacije ne samo Hrvatske, nego i jugoistočne Europe, koja okuplja vlasnice i vlasnike tvrtki i obrta, ali i sve one koji to žele postati u ovom dijelu Starog kontinenta, obilježiti ćemo kroz cijelu 2020. godinu brojnim sadržajima, projektima i aktivnostima.

Među prvima na našem petom po redu Kongresu poduzetnica, koji će se održati kao najveće poslovno okupljanje žena u poduzetništvu, 08. ožujka ove godine u Zagrebu, dodjelom nagrada Naj-poduzetnica u nekoliko kategorija.

Prijave za ovu nagradu otvorene su od subote, 04. siječnja do utorka, 04. veljače 2020. nakon čega će žiri odlučiti o Naj-poduzetnici u tri kategorije:

1. Naj-poduzetnica (glavna nagrada – bit će dodijeljena poduzetnici koja je primjer odgovornog, poštenog, inspirativnog te angažiranog gospodarskog djelovanja u ovom dijelu Europe i koja je nepresušni izvor pozitivnog primjera kojega trebaju sve vlasnice tvrtki i obrta slijediti u svom poslovnom moralu i elanu)

2. Naj-inspiracija (za poduzetnice koje su svojim djelovanjem, poslovanje, društvenim i gospodarskim angažmanom stalni izvor motivacije za sve koji posluju na realnom tržištu)

3. Naj-početnica (nagrada za mlade poduzetnice do 35 godina koje su otvorile svoje tvrtke i obrte, a s ciljem da im i kroz ovu nagradu pomognemo u njihovom stasavanju i poduzetničkom sazrijevanju).

Osim ove tri nagrade u tri kategorije koje će se dodijeliti poduzetnicama, natječaj je otvoren i za naše kolege u poduzetništvu za kategoriju:

Naj-poduzetnik (nagrada će biti dodijeljena jednom vlasniku tvrtke ili obrta koji svojim primjerom nesebičnog pomaganja ženama u poduzetništvu, suradnjom, te aktivnošću pomaže dokidanju diskriminacije koju žene svakodnevno osjećaju u društvenom, te gospodarskom angažmanu u Hrvatskoj)

– Cilj je Ženskog poduzetničkog centra i kroz otvoreni natječaj za Naj-poduzetnicu u nekoliko kategorija animirati sve vlasnice tvrtki i obrta, ali i naše kolege poduzetnike da se prijave jer samo zajedničkom promocijom možemo puno toga učiniti za sve one koji djeluju na realnom tržištu. Mnogi članovi i članice Ženskog poduzetničkog centra uložili su veliki trud, znanje i vrijeme da bi postigli izuzete rezultate u svojim djelatnostima, a ovaj natječaj je idealna prilika da budu nagrađeni upravo od sebi sličnih – poduzetnica i poduzetnika kojima su uzor i motivacija u svom tržišnom angažmanu. Stoga pozivamo sve zainteresirane poduzetnice i poduzetnike iz Lijepe naše da se prijave na natječaj i predstave svoja najveća poslovna postignuća – izjavila je zamjenica direktorice Ženskog poduzetničkog centra Slavica Šipicki, predsjednica Ocjenjivačkog žirija.

Nagrade u sve četiri kategorije svečano će se uručiti na ovogodišnji Međunarodni dan žena u sklopu Kongresa poduzetnica, a sve prijave obavljaju se putem maila:

info@poduzetnica.hr (motivacijskim pismom te dostavom podataka fizičke osobe prijavitelja, te pravne osobe ili obrta prijavitelja)

Ocjenjivački sud pregledat će sve prijave te do 20. veljače ove godine donijeti odluku o izboru nagrađenih u svim kategorijama Naj-poduzetnice 2020. 

Katarina Vilić

. . .

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja