Međimurje Press
Gospodarstvo

Podijeljena priznanja i diploma Obrtničke komore Međimurske županije za 2020.godinu!

Jučer su u dvorani Scheier na prigodnoj svečanosti dodijeljena priznanja uspješnim međimurskim obrtnicima i to za 2020. godinu

Nagrada za životno djelo dodijeljena je Franji Golubu strojobravaru iz Gornje Dubrave za 37 godina rada u obrtništvu.

Plaketa “Majstor godine” pripala je Željku Slavičeku ugostitelju iz Preloga, Franji Patafti strojaru iz Strahoninca i Božidaru Krušelju tokaru iz Preloga.

Vlasnici Diploma postali su Josip Gregorinčić ugostitelj iz Gornje Dubrave, Boris Lukovnjak frizer iz Čakovca i Stjepan Naranđa fotograf iz Preloga.

Priznanja su dobili: Josip Brljak, Mihajela Flinčec, Marinko Kaleb, Jelena Klinčević, Nenad i Predrag Makovec, Josip Mustač, Alen Šopar, Franjo Štefan, Ivan Štefić i Petar Tot.

PRIZNANJA HRVATSKE OBRTNIČKE KOMORE

Povelja Hrvatske obrtničke komore za izniman doprinos razvoju obrtništva i unapređenja obrtničkih asocijacija, pripala je Božidaru Horvatu -serviseru vatrogasnih aparata iz Knezovca, Vladi Brumecu-automehaničaru iz Čakovca i Draženu Matjašecu-strojobravaru iz Podbresta.

Zahvalnice, Ivančici Srnec -vlasnici tiskarske radionice Nedelišće, Davoru Mesariću– ugostitelju iz Čakovca, Željku Bratkoviću– klesaru iz Mihovljana, Antoniji Šarec Grabar-profesorici iz Varaždina, Pišti Novaku-profesoru iz Lopatinca.

Priznanja, Biserki Horvat –frizerki iz Male Subotice, Hasanu Hasaniju -ugostitelju iz Čakovca i Stjepanu Krnjaku– elektromehaničaru iz Šenkovca i Jeleni Vladimirnovnoj Oletić – maserki iz Jurovčaka.

Prigodna pismena priznanja i skulpture nagrađenim obrtnicima podijelili su predsjednik Obrtničke komore Međimurske županije Boris Lukovnjak i Kristina Strniščak vlasnica Kozmetičkog salona “Kristina” iz Čakovca.

(rd)

 

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja