Međimurje Press
Gospodarstvo

Pokreće se PRCA Southeast Europe Network s Danijelom Koletićem kao predsjednikom odbora!

19. srpnja Udruga za odnose s javnošću i komunikacije (PRCA) najavljuje pokretanje svoje Mreže jugoistočne Europe koju predvode članovi pod općim predsjedanjem Danijela Koletića

Mreža prati značajan rast članstva na kontinentu i posljednja je faza u globalnoj ekspanziji PRCA-e, nadovezujući se na svoj status najveće PR udruge na svijetu. Danijel na ovu poziciju dolazi s 30 godina iskustva u područjima kriznog upravljanja, odnosa s medijima, upravljanja događajima i strateškog savjetovanja. Osnovao je i vodeću međunarodnu konferenciju usmjerenu na odnose s javnošću, PRO PR Conference.Predsjednik Mreže PRCA jugoistočne Europe Danijel Koletić rekao je:

‘’Godinama smo u situaciji različitih percepcija profesije odnosa s javnošću od strane menadžmenta tvrtki. Jugoistočnu Europu karakterizira nerazumijevanje političke javnosti u funkciji odnosa s javnošću, a novi standardi suradnje s medijima i digitalna percepcija koja ne može bez odnosa s javnošću pokušava promijeniti funkciju odnosa s javnošću. Za mene ova funkcija prije svega predstavlja odgovornost, novi izazov, ali i nove mogućnosti u povezivanju stručnjaka i kolega iz područja odnosa s javnošću.

’’Generalni direktor PRCA Francis Ingham MPRCA rekao je: “PRCA mreža jugoistočne Europe ponudit će prvoklasne mogućnosti umrežavanja i profesionalnog razvoja praktičarima u regiji. Pod Danijelovim vodstvom Mreža će praktičarima iz jugoistočne Europe omogućiti pristup najvećoj svjetskoj profesionalnoj PR zajednici. Veselimo se radu s Danijelom i našim partnerima u regiji dok radimo na našoj misiji podizanja standarda profesionalne prakse na globalnoj razini.”

Apriori World

 

 

 

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja