medjimurjepress@gmail.com

Centar dr. Rudolf Steiner poziva!

Podsjećamo i pozivamo na Vikend praktične biodinamike jesen 2019. koje organizira Centar dr. Rudolfa Steinera pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede.

Posebno želimo istaknuti dolazak gosta predavača dr. sc. Reta Ingolda, višegodišnjeg instruktora vježbenika za biodinamičku poljoprivredu i koordinatora akreditacijskog vijeća Demeter International. Dr. sc. Reto Ingold održat će predavanje u petak 27. rujna 2019. godine u Centru dr. Rudolfa Steinera u Donjem Kraljevcu, Prvomajska 4, s početkom u 18 sati.
Ulaz na predavanje je besplatan.

Radionice izrade biodinamičkih pripravaka održat će se u Međimurskoj i Varaždinskoj županiji na biodinamičkim gospodarstvima.
Radionica u Varaždinskoj županiji održat će se na OPG Vukelić s početkom u 11 sati. U slučaju lošeg vremena radionica će se održati u dvorani DVD Lužan Buškupečki.
Radionica u Međimurskoj županiji održat će se na OPG Šegović s početkom u 15 sati. U slučaju lošeg vremena radionica će se odgoditi.

Radi predviđenih obroka na svim događajima molimo najavite svoj dolazak na 040 655 612 ili na info@centar-rudolf-steiner.com

(dp)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*