CultuREvive Tour Interreg V-A HU-HR 2014.-2020.

CENTAR DR. RUDOLFA STEINERAU PROVEDBI MEĐUNARODNOG PROJEKTA 

Centar dr. Rudolfa Steinera sudjelovat će 20. i 21. svibnja na festivalu mađarskih i hrvatskih obitelji u sklopu projekta CultuREvive Tour. Festival se održava u Zalaegerszegu kod jezera Gébárt.
Na festivalu će se prezentirati eko-kulturni workshop. Festival je izvrsna prilika za razmjenu mađarskih i hrvatskih znanja i  iskustava o tradicionalnim zanatima.

Centar dr. Rudolfa Steinera partner je u projektu „Održivi razvoj ekološkog turizma u Koprivničko-križevačkoj, Međimurskoj županiji i županiji Zala“, akronima „CultuREvive Tour“, u sklopu Interreg V-A programa za prekograničnu suradnju Mađarska-Hrvatska 2014-2020.

U sklopu provedbe projekta narednih nekoliko mjeseci djelatnici centra sudjelovat će na raznim festivalima kao što su Festival lončarstva i keramike u Zalaegersegu, Podravski motivi u Koprivnici te Kamp mladih u Zalaegerszegu.

Kako se za čuvanje biodinamičkih pripravaka koriste upravo glinene posude i drvene kutije važno je i stog aspekta podržati održivost i prijenos znanja o tradicionalnim zanatima.

(D.P.)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Komentiraj

*