Međimurje Press
Grad Čakovec Poljoprivreda

Grad Čakovec objavljuje JAVNI POZIV!

JAVNI POZIV

za podnošenje zahtjeva za korištenje poticajnih financijskih sredstava za sufinanciranje dijela troškova za ekološku biljnu proizvodnju poljoprivrednim proizvođačima s područja Grada Čakovca

Grad Čakovec obavještava obiteljska poljoprivredna gospodarstva, obrtnike, zadruge i trgovačka društva koji su upisani u Upisnik poljoprivrednih gospodarstava/Upisnik subjekata u ekološkoj proizvodnji, sa sjedištem/prebivalištem na području Grada Čakovca i koji posjeduju poljoprivredno zemljište na području Grada Čakovca, bave se ekološkom poljoprivrednom proizvodnjom i ispunjavaju druge propisane uvjete, da se do 10. prosinca 2021. godine zaprimaju zahtjevi za dodjelu subvencije za ekološku biljnu proizvodnju.  Subvencionira se 100% troškova nadzora i izdavanja godišnje Potvrdnice za tekuću godinu i ekološka proizvodnja voća, povrća i žitarica koja je propisano evidentirana na minimalnoj površini od 0,1 ha u iznosu od 1.000,00 kn/ha. Najviši iznos subvencije koju jedan korisnik može ostvariti iznosi 3.000,00 kn.

Uvjeti za dobivanje subvencije sadržani su u Zaključku i Javnom pozivu koji su u cjelokupnom sadržaju objavljeni na oglasnoj ploči i na službenoj internetskoj stranici Grada Čakovca, www.cakovec.hr. Dodatne informacije mogu se dobiti u  Gradskoj upravi, Ulica kralja Tomislava 15, Čakovec ili na broj telefona 314-937.

Za Grad Čakovec

Ljerka Cividini, Gradonačelnica

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja