„Utjecaj klimatskih promjena na poljoprivredu”

Usrijedu 15. svibnja 2019. godine u Hotelu Park u Čakovcu od 9:00 – 15:00 sati u sklopu projekta „Odluči danas za bolje sutra!“ održat će se konferencija pod nazivom „Utjecaj klimatskih promjena na poljoprivredu“.

ZEO Nobilis u partnerstvu s LAG-om Međimurski doli i bregi provodi projekt “ODLUČI DANAS ZA BOLJE SUTRA!” u području “Informiranja o EU – konzultacije s građanima” koji u potpunosti financira Ministarstvo vanjskih i europskih poslova.

Cilj projekta je informiranje i educiranje OPG-ova s područja Međimurske županije o mogućim rješenjima glede očuvanja prepoznatljivosti i zaštite geografskog podrijetla i identiteta domaćih proizvoda te problema s kojima se poljoprivrednici svakodnevno susreću, a usko su vezani uz problematiku klimatskih promjena.

Kroz projekt također želimo potaknuti OPG-ove u uključivanje kroz predstavljanje primjere dobre prakse u Međimurskoj županiji, a sve u svrhu predlaganja novih i inovativnih rješenja na području klimatskih promjena, poljoprivrede, gospodarstva, EU fondova i zaštite okoliša s ciljem kreiranja bolje budućnosti, kako za OPG-ove, tako i za cijelu zajednicu.

Ana Bajsić Mavrin

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*