medjimurjepress@gmail.com

Predstavljanje OECD-ovih pregleda investicijske i regulatorne politike Hrvatske

U organizaciji Organizacije za gospodarsku suradnju i razvitak (OECD), Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta i Ministarstva vanjskih i europskih poslova predstavit će se “Pregled regulatorne politike Hrvatske” i „Pregled investicijske politike Hrvatske”.

Predstavljanje će se održati sutra, 18. lipnja u 9:30 sati u Hotelu International u Zagrebu, Miramarska 24.

Riječ je o dvogodišnjem sveobuhvatnom postupku analize i izrade preporuka koje je proveo OECD u suradnji s Ministarstvom gospodarstva, poduzetništva i obrta i Ministarstvom vanjskih i europskih poslova te ostalim tijelima državne uprave i privatnim sektorom. Cilj izrade „Pregleda regulatornih politika Hrvatske“ bio je identificiranje i poboljšanje regulatorne politike u svrhu daljnjih administrativnih rasterećenja gospodarstva.

Nakon uvodnog obraćanja ministra gospodarstva, poduzetništva i obrta Darka Horvata i državne tajnice Ministarstva vanjskih i europskih poslova Zdravke Bušić  te Antonia Gomesa, zamjenika direktora OECD-a i gospodina Branka Baričevića, voditelja Predstavništva Europske komisije u Hrvatskoj, predviđene su izjave za medije oko 10 sati.

MINGO

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*