Prema očekivanjima Mate Rimac poduzetnik godine

Mate Rimac osvojio je najprestižniju svjetsku nagradu za dostignuća u poduzetništvu – EY Poduzetnik godine, koja se u Hrvatskoj dodjeljuje četvrtu godinu za redom.

U podkategoriji Međunarodno postignuće nagradu je osvojio Siniša Stanić iz slavonskobrodske tvrtke Simplex koja se bavi montažom dizala, kao i proizvodnjom alata i komponenti za dizala, a posluje na tržištima Europe i Bliskog istoka.

Spomenimo da je hrvatskog U podkategoriji Međunarodno postignuće nagradu je osvojio Siniša Stanić iz slavonskobrodske tvrtke Simplex koja se bavi montažom dizala, kao i proizvodnjom alata i komponenti za dizala, a posluje na tržištima Europe i Bliskog istoka., i predstavnika Hrvatske na svjetskom izboru u Monacu izabrao neovisan žiri od osam članova u kojima su bili Emil Tedeschi, predsjednik Uprave Atlantic Grupe d.d., predsjednik žirija; Nenad Bakić, poduzetnik i investitor;  Saša Cvetojević, poduzetnik i investitor; Vedrana Jelušić Kašić, direktorica Europske banke za obnovu i razvoj za Hrvatsku, Sloveniju, Mađarsku i Slovačku (EBRD); prof. dr. sc. Lajoš Žager, dekan Ekonomskog fakulteta u Zagrebu; Alan Sumina, EY Poduzetnik godine 2014. (Nanobit d.o.o.);  Đuro Horvat, EY Poduzetnik godine 2015. (Tehnix d.o.o.) i  Marko Pipunić, EY Poduzetnik godine 2016. (Žito d.o.o.).

(mp)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*