medjimurjepress@gmail.com

Primopredaja specijalnog vozila na aglomeraciji Mursko Središće

Za aglomeraciju Mursko Središće isporučeno specijalno vozilo za pražnjenje septičkih i sabirnih jama

U sklopu infrastrukturnog projekta „Sustav odvodnje i pročišćavanja otpadnih voda aglomeracije Mursko Središće“ Međimurske vode d.o.o. organizirale su primopredaju opreme i specijalnog vozila za pražnjenje septičkih i sabirnih jama zapremnine 9 m3.

Ugovor za isporuku opreme i specijalnog vozila, uključujući obuku osoblja Međimurskih voda d.o.o., vrijedan 869.100,00 HRK bez PDV-a, sufinanciraju iz Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija 2014.-2020.“, Ministarstvo zaštite okoliša i energetike, Hrvatske vode i jedinice lokalne samouprave (grad Mursko Središće, općina Sveti Martin na Muri, općina Selnica i općina Vratišinec), a Međimurske vode su ga sklopile sa tvrtkom BENUSSI d.o.o. iz Fažane.

Primopredaji vozila i opreme prisustvovali su iz Međimurskih voda – direktor Vladimir Topolnjak, voditelj projekta Kristijan Vuk, voditelj odjela odvodnje Nevenko Tkalčec te iz tvrtke Benussi d.o.o. voditelj prodaje Marko Širić, voditelj postprodaje Igor Matković i suradnici.

Specijalno vozilo za pražnjenje septičkih i sabirnih jama koristit će se na području aglomeracije Mursko Središće, točnije u naseljima: Zebanec Selo, Gornji Zebanec, Donji Zebanec, Štrukovec, dijelu naselja Selnica te u Gradiščaku.

Vozilo je isporučeno u ugovorenom roku od 180 dana od datuma potpisa ugovora “, izjavio je Vladimir Topolnjak, direktor Međimurskih voda d.o.o., dodavši kako je nakon uspješne primopredaje vozila i pregleda isporučene opreme, provedena i obvezna edukacija za upravljanje isporučenim, koju su prošli djelatnici Međimurskih voda d.o.o. Svi operatori koji su prošli edukaciju dobili su certifikate o izvršenoj obuci.

Bilo nam je zadovoljstvo odraditi ovaj ugovor i uvjereni smo u kvalitetu isporučene opreme i specijalnog vozila“, izjavio je voditelj prodaje Marko Širić iz tvrtke Benussi d.o.o.

Nataša SULIĆ

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*