medjimurjepress@gmail.com

Revolut će u Hrvatskoj nuditi depozitne račune!

Revolut, globalna financijska platforma s više od 15 milijuna klijenata širom svijeta, operacionalizirala je svoju europsku dozvolu za specijalizirano bankarstvo u Hrvatskoj. Depoziti klijenata u Hrvatskoj koji počnu koristiti Revolut Bank dodatne usluge sada će biti zaštićeni shemom osiguranja depozita.

Klijenti u Hrvatskoj sada mogu nadograditi svoju aplikaciju Revolut Bank dodatnim uslugama, a postupak nadogradnje trajat će samo nekoliko minuta. Inače, Revolut je do sada privukao više od 150.000 klijenata u Hrvatskoj. 

“Revolut je sada najbrže rastuća tvrtka financijske tehnologije u Europi jer stavljamo klijenta u središte svega što radimo. Naš dizajn proizvoda je bez premca, nemamo skrivenih naknada i neprestano gradimo nove i inovativne financijske proizvode. Pokretanje banke u Hrvatskoj pružit će našim klijentima veću razinu sigurnosti i povjerenja i omogućit će nam lansiranje niza novih proizvoda i usluga u bliskoj budućnosti”, rekao je Virgilijus Mirkės, izvršni direktor Revolut Bank.

 Virgilijus Mirkės/Foto: Revolut

Grupa Revolut prikupila je gotovo milijardu dolara ulaganja, a njezina vrijednost nedavno je procijenjena na 5,5 milijardi dolara. U samo pet godina privukli su više od 15 milijuna klijenata širom svijeta. Prošle je godine pokrenuli su svoju specijaliziranu banku u Poljskoj i Litvi te počeli nuditi visoko konkurentne kreditne proizvode u obje zemlje. Dozvola za specijalizirano bankarstvo omogućuje Revolut Bankupružanje ograničenih bankarskih usluga putem aplikacije Revolut, zajedno s nizom financijskih usluga i proizvoda koje nude druge tvrtke iz Grupe. 

P.hr/I.G

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*