Međimurje Press
Gospodarstvo

Sobočan predstavlja The Starlight – novi movo model povodom prvog rođendana branda!

Točno godinu dana nakon što je izašao na tržište sa svojih sedam modela movo mobilnih radnih jedinica, Sobočan sada predstavlja i novi model, THE STARLIGHT, koji u potpunosti slijedi nit vodilju branda usmjerenu rješavanju svih izazova modernog poslovanja, zahvaljujući iskustvu i mudrosti koje stoje iza njegovog dizajna. Svim movo modelima zajednička je osobina iznimna funkcionalnost, mobilnost i prilagodljivost svakom prostoru i radnim uvjetima.  Radi se o sklopivim i mobilnim radnim jedinicama koje zauzimaju minimalnu površinu i istovremeno omogućavaju maksimalnu funkcionalnost i udobnost.

Model THE STARLIGHT, kreiran povodom prvog rođendana branda movo, zapravo je olakšana i pristupačnija verzija modela THE STAR. Sastoji se od gornjeg dijela koji je gotovo identičan svom srodnom modelu te donjeg metalnog podnožja kojeg čine crne čelične cijevi elegantnog dizajna. Jednostavno i brzo se rasklapa u jedinicu za rad, a kada je sklopljen, zauzima minimalnu površinu. Gornji dio čini šperploča obložena HPL laminatom koji je izuzetno otporan i ugodan na dodir. Perforacije koje krase gornji dio mogu poslužiti kao stalak za mobitel ili tablet te kao mjesto za pohranu uredskog pribora. Za razliku od ostalih modela ne sadrži kotače, a zbog svoje lagane konstrukcije jednostavno se pozicionira unutar odabranog prostora. Ukoliko u svom uredu ili domu imate kutak u kojem se savršeno uklapa movo THE STARLIGHT ili neki drugi movo model, iskoristite mogućnost rođendanskog popusta od 10% u idućih 30 dana. 

U samo godinu dana od kada je predstavljen, movo  je prepoznat na domaćem i inozemnom tržištu kao optimalno rješenje za funkcionalno radno mjesto u svakom prostoru te postao još jedan od aduta Sobočana, domaće tvrtke koja svojim kupcima nudi individualna rješenja i cjeloviti inženjering: razvoj inovativnog koncepta, izradu prototipa, savjetovanje, uspješnu isporuku i preciznu montažu po sistemu “ključ u ruke” u Hrvatskoj i svijetu. Istovremeno je osvojio i tri prestižne međunarodne nagrade za dizajn i inovativnost: German Innovation Award winner 2021, Iconic Awards- Innovative interior 2021 te BIGSEE Wood design award 2021.

Martina Prenkaj

 

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja