Sporazum o sufinanciranju projekata i aktivnosti Obrtničke komore u 2019.godini

U prostorijama Obrtničke komore Međimurske županije održana je danas konferencija za medije uz službeno potpisivanje Sporazuma o sufinanciranju projekata i aktivnosti Obrtničke komore Međimurske županije u 2019. godini.

Sporazum su potpisali župan Međimurske županije Matija Posavec i predsjednik Obrtničke komore Međimurske županije Boris Lukovnjak, uz prisustvo Darka Radanovića  pročelnika Upravnog odjela za gospodarske djelatnosti Međimurske županije  i  tajnika Obrtničke komore Međimurske županije Roberta Varge.

Međimurska županija na taj način sufinancira obrtnicima mogućnost nastupa na sajmovima diljem zemlje. Kako je rečeno, punih deset godina traje ova suradnja, a pravo sudjelovanja na sajmovima pruža se svima od čak 1269 obrtnika Međimurske županije.

Župan Posavec iskazao je zadovoljstvo dugogodišnjom suradnjiom i partnerstvom s obrtnicima Međimurja. Napomenuo je da na području županije čak 97% gospodarstva čine mala i srednja poduzeća i obrti što je tradicija, ali i budućnost. U cijelom spektru suradnje financiramo nastupe na sjamovima, učenike za deficitarna zanimanja, ali i spašavanje od eventualnih financijskih teškoća Obrtniče komore.

Ukupna vrijednost danas potpisanog ugovora iznosi 64.191,25 kuna.

(rd)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
Tweet 20
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*