medjimurjepress@gmail.com

Stipendije za učenike koji se školuju za mesare

Mesna industrija Vajda d.d. Čakovec treću godinu zaredom osigurava stipendije učenicima koji se školuju za mesare te je trenutno u Srednjoj školi Prelog upisano ukupno 15 učenika koje nakon završetka školovanja čeka posao u toj kompaniji.

Osim stipendije u iznosu od 1.000 kuna mjesečno i radnog mjesta nakon školovanja, Vajda učenicima osigurava i besplatne udžbenike, naknadu za rad na praksi, naknadu za rad tijekom školskih praznika, besplatan topli obrok za vrijeme rada i prakse te poklon-pakete za Uskrs i Božić.

O dosadašnjim uspjesima programa stipendiranja i daljnjim aktivnostima govorit će ravnatelj Srednje škole Prelog Tomislav Gregur i predsjednik Uprave Mesne industrije Vajda d.d. Alen Kajmović.

U ovoj je školskoj godini smjer mesara Srednje škole Prelog upisalo šestero učenika i predstavnici Vajde d.d. u četvrtak će im uručiti besplatne udžbenike. Pridružit će im se i ostalih devetero stipendista kako bi s njima podijelili svoja dosadašnja iskustva tijekom školovanja za mesara i rada na praksi.

U četvrtak 8. listopada u poslovnim prostorima Vajde medijima će se predstaviti dosadašnji rezultati projekta stipendiranja učenika mesara uz podjelu udžbenika ovogodišnjim stipendistima.

Maja Gradišar Perotić

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*