Sufinanciranje poduzetničkih projekata

HGK u suradnji s Europskom poduzetničkom mrežom organizira infodan Mogućnosti sufinanciranja poduzetničkih projekata sredstvima EU 11. travnja, u 11 sati u dvorani za sastanke HGK – ŽK Čakovec, na adresi Ivana Gorana Kovačića 2.

Cilj je prezentacije upoznati poduzetnike, ponajprije mikro, mala i srednja poduzeća, s mogućnostima sufinanciranja projekata sredstvima Europskih strukturnih i investicijskih fondova bespovratnim sredstvima te financijskim instrumentima – mikrokreditima. Naglasak će biti na trenutno otvorenom natječaju Izgradnja i opremanje proizvodnih kapaciteta MSP, čija je svrha poboljšanje poslovnog razvoja i tehnološke spremnosti MSP-ova koji djeluju u identificiranim prihvatljivim djelatnostima: C Prerađivačka industrija i J Informacije i komunikacije (izuzev skupina koje su isključene u točki 2.3. Poziva).

Natječajem se potiču početna ulaganja u kapacitete MSP-ova, odnosno u izgradnju i/ili opremanje poslovnih jedinica. Prihvatljive su aktivnosti u okviru ovog natječaja ulaganja u materijalnu i nematerijalnu imovinu, čiji je cilj izgradnja/rekonstrukcija i opremanje novih ili održavanje i opremanje postojećih proizvodnih kapaciteta te posljedično podizanje konkurentnosti poduzetnika na domaćem i inozemnom tržištu. Ukupna je alokacija natječaja 200.000.000 HRK, dok će se dodijeljene potpore kretati u rasponu od 500.000 do 15 milijuna kuna, uz intenzitet potpore od 45 posto za mikro i mala te 35 posto za srednja poduzeća.

Uz HGK, kao partnerska institucija na infodanu sudjeluje i Hrvatska banka za obnovu i razvitak (HBOR) koja će predstaviti svoje usluge za sufinanciranje vlastitog učešća tvrtki u EU projektima te ostale linije kreditiranja koje su poduzetnicima na raspolaganju.

Na kraju prezentacija bit će osigurano vrijeme za pitanja sudionika.

Ako ste zainteresirani za sudjelovanje, ljubazno vas molimo da popunite online prijavnicu. Prijave se zaprimaju do popunjenja kapaciteta dvorane.

PREZENTACIJA „MOGUĆNOSTI SUFINANCIRANJA PODUZETNIČKIH PROJEKATA SREDSTVIMA EU“

Ime, prezime, funkcija, tvrtka, djelatnost, telefon, telefax, e-mail, napomena.

Polja označena s ‘*’ su obavezna / Fields marked with ‘*’ are required

KONTAKTI

  • Županijska komora ČakovecAdresa:Ivana Gorana Kovačića 240000 ČakovecEmail: hgkck@hgk.hrTel: +385 40 311 160Tel 1: +385 40 311 165Fax: +385 40 311 161predsjednik: Mladen Križaićdirektorica: Dijana Krnjak
Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*