medjimurjepress@gmail.com

Tehnološko-poslovni susret „Uz Metalsku jezgru i partnere do pametnih tvornica“

Metalska jezgra Čakovec i Tehnološko-inovacijski centar Međimurje nastoje potaknuti razvoj međimurskog gospodarstva primjenom novih tehnoloških i poslovnih znanja te umrežavanjem poduzeća i pojedinaca. Stoga, u nemogućnosti organiziranja većih događanja, kreću s organizacijom prvog zajedničkog događanja kojem je cilj promocija izrazito aktualnog koncepta pametnih tvornica i industrije 4.0 te tehnologija kojima Metalska jezgra raspolaže, a koje mogu poduzećima pomoći u realizaciji projekata istraživanja, razvoja i inovacija.

Tehnološko-poslovni susret UZ METALSKU JEZGRU I PARTNERE DO PAMETNIH TVORNICA u organizaciji Tehnološko-inovacijskog centra Međimurje (TICM) i Metalske jezgre Čakovec održat će se u četvrtak, 13. svibnja 2021. godine s početkom u 11:00 sati u Razvojnom-edukacijskom centru za metalsku industriju – Metalska jezgra Čakovec, na adresi Bana Josipa Jelačića 22/D Čakovec.

Na prvom zajedničkom događanju zainteresirani će se poduzetnici imati prilike upoznati s konceptom pametnih tvornica i industrije 4.0 kroz predavanje iskusnog prof. dr. sc. Nedeljka Štefanića. S praktičnom primjenom principa Lean proizvodnje i digitalizacije na primjeru EKO Međimurja upoznat će ih Dario Babić, mag. ing. mech. U drugom dijelu događanja ravnatelj Metalske jezgre, dr. sc. Mario Šercer, predstavit će tehnologije 3D ispisa metala i 3D skeniranja dostupne u Metalskoj jezgri i mogućnosti za suradnju na projektima. Optičke 3D mjerne metode predstavit će predstavnici Topomatike, a aditivne tehnologije proizvodnje polimera predstavnici IZIT-a. Nakon prezentacija sudionici će imati prilike za međusobno umrežavanje i detaljnije upoznavanje s tehnologijama.

UO za poslove župana

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*