Hotel Castellum**** u Čakovcu čeka prve goste!

ISKORAK U TURISTIČKOJ PONUDI ČAKOVCA I MEĐIMURJA

Zgrada nekadašnje policijske stanice, Samoupravnih interesnih zajednica, Centra za socijalni rad, zgrada dugo napuštena, nakon kompletne revitalizacije i dogradnje, u ulici Vladimira Nazora u Čakovcu, pretvorena je u prestižno hotelsko zdanje visoke kategorije.

Usluga na razini europskih prestižnih gradova, a opet u skladu s modernim konceptima Business & Citybreak hotela u svijetu, projekt je tvrtke City projekt d.o.o. koji će ovih dana, zaživjeti u prijestolnici Međimurja. 

Novi hotel raspolaže s 30 moderno namještenih soba, vrhunski opremljenom multifunkcionalnom dvoranom kapaciteta do 100 osoba, cardio fitnessom te salonom za masaže i beauty terapije.

Posebno valja istaknuti Watchtower bara s prekrasnom terasom pogleda na Perivoj Zrinski, Wine bar s ponudom međimurskih vina i specijaliteta te Sky bar s pogledom na cijeli grad. Uz standarde e-mobilnosti, sam hotel imati će na raspolaganju e-punionicu za električna osobna vozila i e-bike stanicu.

Hotel Castellum sa četiri zvjezdice, koji za koji dan otvara svoje odaje, umnogome će pridonijeti tursitičkoj poziciji više na karti Međimurja.

(rd)

O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*