MartiLandia – oaza dobre zabave na sjeveru Hrvatske

Sjever Hrvatske postao je bogatiji za još jednu oazu vodene zabave – Aquapark MartiLandia. Prvi kupači kao i brojni gosti i uzvanici bili su oduševljeni viđenim u novom aquaparku MartiLandia. Završetkom ove investicije, Terme su kroz godinu dana uspješnog poslovanja postale prepoznatljiv healthness resort, prvi takve vrste u Europi.

Svečanosti otvorenja nazočili su brojni gosti i uzvanici, među kojima i župan Međimurske županije Matija Posavec, generalni direktor LifeClass Termi Sveti Martin Igor Nekić, načelnik Općine Sveti Martin na Muri Dražen Crnčec, voditelj Turističke zajednice Međimurske županije Rudi Grula te direktorica prodaje i marketinga u LifeClass Termama Sveti Martin Nuša Korotaj.

Investicija od 2.5 milijuna kuna

LifeClass Terme Sveti Martin ove godine obogatile su ponudu novim i atraktivnim sadržajima. Uprava tvrtke kroz investiciju vrijednu više od 2.5 milijuna kuna s partnerima talijanskom tvrtkom New Dieresin Contract S.r.l., vodećom u Europi za dizajn, konstrukciju i instalaciju specijaliziranih proizvoda za vodene tobogane i bazene te hrvatskom tvrtkom HJ Projekt iz Murskog Središća preuređen je vodeni park. Tri nova velika tobogana, standardni otvoreni, adrenalinska kamikaza i lijevak kao i novo dječje vodeno igralište izgrađeni su u 45 dana kako bi velikim i malim kupačima omogućili nezaboravne ljetne doživljaje.

U životu i investicijama uvijek treba težiti nečem novom i drugačijem, čime su zajamčeni i dobri rezultati. Terme čine gotovo 2/3 ukupnog međimurskog turizma po broju gostiju i ostvarenih noćenja. Svako novo ulaganje jamči razvoj Termi čime direktno pridonosi i ukupnom razvoju međimurskog turizma.”, istaknuo je župan Matija Posavec.

(mk)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*