medjimurjepress@gmail.com

Možemo uskoro očekivati povećanje smještajnih kapaciteta

U TERMAMA SVETI MARTIN DOSJETILI SE KAKO LEGALNO LIJEČITI MNOGOBROJNE BOLESTI KANABISOM

U travnju se otvara Canabio centar, gdje će se provoditi terapije medicinskim kanabisom

Medicinski kanabis može se koristiti kao pomoć u liječenju brojnih bolesti i stanja, a u Termama Sveti Martin kažu da će se kod njih terapije obavljati u kontroliranim uvjetima te će se pripravci raditi individualnim pristupom, nakon što korisnik prođe liječnički pregled.

Nudit će se terapije uljem kanabisa koje će se pod kontroliranim uvjetima dozirati u tijelo. Pripravci od kanabisa (kokteli) će se raditi individualnim pristupom na temelju prethodnog analiziranja krvi te na temelju pregleda specijaliste i našeg IQcure dijagnostičkog skenera. Računamo na klijentelu iz regije, ali i iz dalekih tržišta poput Rusije, arapskih zemalja, Engleske i sjeverne Europe. Zainteresirano tržište prema analizama se procjenjuje na 18 milijardi dolara – naglašava Branimir Blajić, direktor Termi.

Uz četverotjednu terapiju medicinskim kanabisom koji će se nabavljati u hrvatskim ljekarnama, gostima se pruža psihološka potpora, organizam se podvrgava smanjenju razine kiselosti, uklanjaju se metabolički disbalansi te se diže energetski i imunološki status organizma na prirodan način.

U ovom trenutku radi se implementacija koncepta u hotelsko poslovanje i educiranje zaposlenika.

Ovaj poslovni potez i okretanje medicinskom turizmu, trenutno jedinstven u našoj zemlji, zasigurno će izazvati veliku kapacitiranost smještajnih jedinica, a time i proširenje Termi. Očekuje se bogata klijentela, s obzirom da će tretman stajati 3000 kuna po danu.

(td)

 

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*