Međimurje Press
Turizam

Održana sjednica Turističkog vijeća Hrvatske turističke zajednice

HTZ raspisuje javne pozive za izbor međunarodne agencije za zakup medija i PR agencije 

Održana je 71. sjednica Turističkog vijeća Hrvatske turističke zajednice na kojoj su članovi vijeća, uz prisustvo ministrice turizma i sporta Nikoline Brnjac i direktora Hrvatske turističke zajednice Kristjana Staničića, usvojili prijedloge odluka o raspisivanju javnih poziva za izbor agencija za zakup medija na inozemnim tržištima u 2021. godini, kao i za izbor PR agencija za provođenje međunarodnih promotivnih aktivnosti i aktivnosti na društvenim mrežama u idućoj godini.

„Dosadašnje brojke pokazale su nam da uz zajedničku suradnju dionika u sustavu možemo ostvariti zavidne rezultate. Pred nama je izazovno razdoblje, kao i dosad, ovisno o epidemiološkoj situaciji i trendovima u svijetu putovanja, naša komunikacija i promotivne aktivnosti zahtijevat će veću prilagodljivost, intenzivnije kampanje i drugačiju komunikaciju s turistima. Hrvatska je u svijetu prepoznata kao sigurna turistička destinacija te nam je izrazito važna naša suradnja s partnerima na međunarodnom tržištu kako bi maksimalno iskoristili poziciju koju smo izgradili tijekom ovih ljetnih mjeseci“, poručila je ministrica Brnjac.

„Kako nas u idućoj turističkoj godini očekuje iznimno neizvjesna situacija koja će zahtijevati fleksibilnost te brzu prilagodbu novonastalim okolnostima, od presudne važnosti bit će intenzivna komunikacija na odabranim i za hrvatski turizam najvažnijim inozemnim tržištima kako bi do naših ciljnih javnosti došla točna, precizna i potpuna informacija. Želja nam je da ukupna hrvatska turistička ponuda i dalje bude vidljiva i prepoznatljiva na međunarodnom tržištu, a za uspješnu implementaciju jedinstvene komunikacijske strategije, posebice u zahtjevnoj godini koja nas očekuje, važna je podrška međunarodnih agencija“, zaključio je direktor Staničić.  ž

Ana Ledenko Gregur

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja