medjimurjepress@gmail.com

Promocija Apartmana Plus, novog časopisa za male iznajmljivače

Urednici Apartmana Plus, su mali iznajmljivači koji su protekle tri godine tražili usluge savjetovanja vezane uz poslovanje, izdavanje računa, uređenje, oglašavanje smještajnih jedinica… Ovaj časopis u aktualnom i narednim brojevima daje odgovore na sva ta pitanja. U četiri planirana broja godišnje neće se štedjeti na informacijama, savjetima i rješenjima za upite koji budu stizali od malih iznajmljivača – istaknula je na promociji stručnog časopisa Apartman plus njegova glavna urednica Meri Čizmić Kraljević.

Splitski Poduzetnički potporni centar za nove tehnologije u turizmu, u čijem je sastavu i Savjetovalište za obiteljski smještaj Interligo, bio je pretijesan za uzvanike i goste te male iznajmljivače koji su došli po svoj primjerak časopisa.

Za sve one koji nisu dobili časopis u tiskanom obliku dobra vijest. Turistička zajednica Splitsko-dalmatinske županije osigurala je svim malim iznajmljivačima besplatno elektronsko izdanje prvog broja. I druge turističke zajednice, kao potencijalni partneri časopisa, mogu putem besplatnog koda osigurati malim iznajmljivačima sa svog područja besplatno čitanje Apartmana plus u elektronskom obliku. To je već napravila Turistička zajednica Malog Lošinja.

Na promociji je Joško Stella, direktor Turističke zajednice Splitsko-dalmatinske županije, pohvalio suradnju između malih iznajmljivača, turističke zajednice i Savjetovališta za obiteljski smještaj, te podržao časopis koji je namijenjen isključivo malim iznajmljivačima. Najavio je i specijalizirane radionice koje će se održati na početku sezone, točnije u svibnju u sklopu Savjetovališta.

„Cilj časopisa je da bude dostupan svim malim iznajmljivačima  kojih je više od 80 tisuća od Slavonije preko Like, Gorskog Kotara, Istre pa sve do juga  Hrvatske“, kazala je Anamarija Cicarelli, vlasnica Savjetovališta za obiteljski smještaj Interligo i autorica nekoliko knjiga s područja obiteljskog smještaja.

Autori tekstova u časopisu su stručnjaci na području privatnog smještaja ili su i  sami mali iznajmljivači, imaju iskustva u privatnom smještaju, poznaju problematiku i nude rješenja, a glavna urednica je na kraju promocije pozvala sve male iznajmljivače da sudjeluju u kreiranju Apartmana Plus.

(M.Č.K.)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Leave a Reply

*