Ruše sve rekorde u broju noćenja te razvoju kontinentalnog i zdravstvenog turizma u Hrvatskoj

U srijedu 20.12. u posjet LifeClass Terme Sveti Martin dolazi ministar turizma, Gari Cappelli

U 12 sati okupljanje je u Healthy Dining restoranu LeBatat, gdj će nakon kratke prezentacije generalnog direktora, Branimira Blajića i domjenka, ministar Cappelli krenuti u razgled.

Ministar će u Termama Sveti Martin posjetiti jedinstvenu polikliniku s jedinom hrvatskom adresom, i to upravo u Toplicama Sveti Martin, IQCure Better Life. Svojim inovativnim pristupom IQCure uvelike doprinosi razvoju zdravstvenog turizma u regiji, ali i na razini cijele Republike Hrvatske.

Osim toga, ministar će se ovom prilikom bolje upoznati i s Pet friendly projektom, kojeg su Terme pokrenule ove godine, udomivši dva starija psa iz Skloništa za životinje „Prijatelji“ Čakovec.

Nakon toga, ministar će u Žabniku službeno otvoriti Centar za posjetitelje i etnografsku zbirku u multimedijalnoj dvorani „Jen den v živleju mlinara Franca Žalara“.

Dolazak  ministra svojevrsno je priznanje LifeClass Termama Sveti Martin ali i cijeloj općini Sveti Martin na Muri koji zajedno iz godine u godinu ruše sve rekorde u broju noćenja te razvoju kontinentalnog i zdravstvenog turizma u Hrvatskoj. Pred nama je nova, 2018. godina, prepuna novih izazova i projekata, a uz ovakvu suradnju, sigurni smo da pozitivni rezultati neće izostati ni u narednoj godini.

(Irena Škvorc)

 

 

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*