Međimurje Press
Kultura i obrazovanje Turizam

Sanjate o karijeri u turizmu? MEV organizira seminar kao stvoren za vas!

Ako sanjate o karijeri u turizmu, Međimursko veleučilište u Čakovcu organizira seminar kao stvoren za vas. Naime, u sklopu svog programa za obrazovanje odraslih, MEV vas vodi u zanimljiv i uzbudljiv svijet turističkih vodiča u kojem vam garantirano nijedan dan neće biti isti.

Iako je pandemija koronavirusa utjecala na sve sfere društva, posebno na turizam i putovanja, s obzirom da zemlje diljem svijeta sve više ublažavaju epidemiološke mjere, čini se da će se i turistički vodiči vrlo brzo vratiti u svoje prave urede, svjetske i europske trgove, muzeje i znamenitosti.

Međimurska županija iz godine u godinu privlači sve veći broj turista, a nakon održavanja više od 30 turističkih manifestacija, uvođenja prvog „Hop on-hop off” sustava izvan velikih gradova u ovom dijelu Europe, brojnih projekata te četiri turističke nagrade „Simply the best” potrebe za turističkim kadrom itekako postoje, a pohađanje ovog seminara širom će vam otvoriti vrata prema tržištu rada i novim prilikama.

Kako biste se prijavili na seminar Turistički vodiči za područje Međimurske županije potrebno je priložiti obrazac prijave dostupan na web stranicama Veleučilišta, presliku osobne iskaznice ili putovnice, dokaz o najmanje završenoj srednjoj školi i potvrdu o uplati troškova seminara. Ako ste student potrebno je priložiti i dokaz o statusu studenta, a korisnici koji imaju završen opći dio programa te prijavljuju poseban dio ispitnog programa trebaju dostaviti i dokaz o završenom općem dijelu seminara.

Dokumentacija se dostavlja poštom na adresu Međimurskog veleučilišta, Bana Josipa Jelačića 22a, 40000 Čakovec ili osobno adresu Bana Josipa Jelačića 22g, zgrada Studentskog doma – Tatjani Kovač Pinc od ponedjeljka do petka, u vremenu od 7,30-15,30 sati. Prijave traju do 20. ožujka.

Seminar Turistički vodiči za područje Međimurske županije počinje u travnju, a točan raspored bit će objavljen nekoliko dana prije početka nastave koja će se održavati subotama.

Dodatne informacije moguće je dobiti kod voditeljice obrazovanja odraslih Tatjane Kovač Pinc putem e-maila: cjelozivotno@mev.hr.

Vox media d.o.o.

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja