Službeno otvoren Hotel Castellum u Čakovcu

Ministar turizma Gari Cappelli rezanjem vrpce, danas je službeno otvorio Castellum business&city break hotel, prvi čakovečki hotel visoke kategorije, 4**** s dva posebna standarda, meetings i bike u vlasništvu je tvrtke City projekt.

Cijela investicija vrijedna je oko 20 milijuna kuna. Hotel raspolaže s 30 moderno uređenih i opremljenih soba, multifunckionalnom dvoranom, hotelskim fitnessom, masažom i tri barska koncepta. Gostima će na raspolaganju biti i punionica za električna vozila, a u planu je i ugradnja e-bike stanice- rekla je Emina Lajtman voditeljica hotela.

U nepunih mjesec dana, koliko radi, imao je popunjene kapacitete i to gostima iz cijelog svijeta -rekao je tom prilikom gradonačelnik Čakovca i rekao kako je sretan što se nalazi u hotelu kakav nemaju susjedne županije. To će upotpuniti našu turističku ponudu. Kontinentalni turizam tako dobija još jednu destinaciju i to u Gradu Čakovcu koji posječuje sve više ljudi-zaključio je Stjepan Kovač.

Vidno raspoložen bio je ministar Cappelli istaknuvši važnost izgradnje ovog hotela, s obzirom da premali broj hotela u Hrvatskoj ima četiri zvjezdice (samo 35%), a upravo su takvi hoteli najdulje popunjeni. Strategija razvoja turizma upravo leži na hotelima s četiri i pet zvjezdica u kojima se troši i po 120 eura po gostu. Ministarstvo zahvaljuje svima koji su omogućili izgradnju, lokalnoj zajednici i investitorima koji su od prvog dana bili optimisti u ovom složenom projektu.

Uz brojne uzvanike i čestitare koji su razgledali novoizgrađeni hotel, u prigodnom programu nastupili su Pjevački zbog Gimnazije Čakovec, Martina Jakšić i Damir Rodiger.

FOTOGALERIJA:

(rd)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*