medjimurjepress@gmail.com

„Turistička ponuda za slijepe i slabovidne osobe“ u sklopu projekta Attractour

Radionica za turističke vodiče –Revitalizacija kulturnog nasljeđa u turističke atrakcije na području Međimurske županije i regije Letenye

Cilj projekta Attractour je stvaranje prepoznatljivih turističkih destinacija Međimurja i Letenyja (i okolnih područja) revitalizacijom kulturnog nasljeđa u turističke atrakcije i razvojem inovativnih zajedničkih turističkih proizvoda. Projektom će se uspostaviti dvije turističke atrakcije s centrima za posjetitelje. Investicija u Čakovcu uključuje rekonstrukciju zgrade u bivšoj vojarni (nekadašnja stražara), a u Letenyju će se rekonstruirati dvorac Szapary.

Projekt je sufinanciran iz Programa prekogranične suradnje Mađarska-Hrvatska za programsko razdoblje 2014.-2020., a provode ga REDEA d.o.o., Međimurska županija, Turistička zajednica Međimurske županije, Grad Letenye i Sveučilište Pannonia.

Radionica će se održati u ponedjeljak  2. srpnja 2018. godine s početkom u 17 sati u sobi za sastanke u REDEA-i, Bana J. Jelačića 22, Čakovec u organizaciji Turističke zajednice Međimurske županije.

(Maja Golubić)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*