Uloga turizma u energetskoj tranziciji

Pozivamo Vas na konferenciju “Uloga turizma u energetskoj tranziciji” koja će se održati 15.11. u Zagrebu u kongresnom centru FORUM Zagreb (poslovni centar Green Gold, Radnička cesta 50), a na kojoj želimo potaknuti raspravu o mogućnostima korištenja obnovljivih izvora energije (OIE) u turizmu, kao i o razlozima zbog kojih
ovaj očiti prirodni potencijal u Hrvatskoj još uvijek ostaje neiskorišten.

Cilj nam je okupiti predstavnike nadležnih državnih i javnih institucija, turističkih subjekata, stručnjake, udruge civilnog društva, proizvođače energije, opskrbljivače i druge dionike koji mogu dati konkretan doprinos stvaranju što povoljnijeg okruženja za jednostavna i masovna ulaganja u korištenje energije Sunca, posebno za male i srednje proizvođače-potrošače električne energije (engl. energy citizens), kao ključne nositelje tranzicije prema potpuno obnovljivoj energetici.

U suradnji sa Zelenom Energetskom Zadrugom, ovom prigodom ćemo  predstaviti i brošuru “Korištenje obnovljivih izvora energije u sektoru turizma” koja nudi niz suvremenih i inovativnih poslovnih modela za šire korištenje OIE u sektoru turizma.

U prilogu možete pronaći program, a za potvrdu sudjelovanja molimo ispunite prijavni obrazac.

Kontak za medije: Marija Tomac, +385 95 62 74 528, marija.tomac@greenpeace.org

(Greenpeace Hrvatska)

Program:

Konferencija – Uloga turizma u energetskoj tranziciji

 

O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*