Uz Dane turizma 2018. u Svetom Martinu na Muri

Za one koji uz glazbu vole i zaplesati, 11. 8. imaju priliku čagati do jutra, jer tada nastupaju Aktiv band i legendarna grupa Magazin u organizaciji NK Poleta na nogometnom igralištu u Svetom Martinu na Muri i potporu Turističke zajednice i Općine. U Termama Sveti Martin svoj vrhunac doživjet će i popularni festival elektronske glazbe Forestland na After Forestland Beach Partyju 17. 8.  

Dominik Padarić i ove godine svojim nepogrešivim tonovima uljepšat će blagdan Velike Gospe i omogućiti Vam da pod zvjezdanim nebom na neklasičan način uživate u klasičnim tonovima.  Dan uoči  blagdana će se u 20,30 sati, odnosno nakon Svete mise, održati procesija s kipom Majke Božje do župnog dvora, a na dan Velike Gospe u 11 sati na župnom dvoru bit će svečana koncelebrirana Sveta misa (15. 8.) u Svetom Martinu. Osim Murakona, festivala suvremene poezije kraj Mure 4. 8. u suorganizaciji s idejnim začetnikom Zlatkom Kraljićem, hrvatskim i slovenskim književnikom.

Na središnjoj proslavi Dana turizma 12. 8. nakon Svete mise u 10 sati na župnom dvoru predvođena vlč. Ivanom Hercegom održat će se tradicionalna Povorka starih običaja i zanata koju će voditi zabavni Drele, a bit će posvećena dragoj Uršuli Kočila –EržikiPozivamo Vas i na Međunarodni susret umirovljenika u organizaciji Udruge umirovljenika Sveti Martin 11. 8. na igralištu NK Polet od 15 sati. Dana 16. 8. u organizaciji Likovne Republike otvara se međunarodna izložba u galeriji u centru Svetog Martina.

(mp) 

 

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*