Veleposlanik Indije u posjetu ŽK Čakovec

Novoimenovani veleposlanik Indije u Republici Hrvatskoj Sandeep Kumar posjetit će Županijsku komoru Čakovec u četvrtak, 11. veljače, u 12 sati.

Za svojega prvog službenog posjeta Županijskoj komori Čakovec, razgovarat će s predsjednikom Mladenom Križaićem o mogućnostima gospodarske suradnje između Indije i Međimurske županije.

Veleposlanik Sandeep Kumar stupio je na dužnost početkom kolovoza 2015. godine. Otada je bio u nastupnom posjetu u Hrvatskoj gospodarskoj komori početkom rujna 2015., kada je razgovarao s Lukom Burilovićem, predsjednikom HGK, o produbljenju suradnje putem planiranih zajedničkih gospodarskih aktivnosti koje uključuju uzajamne posjete gospodarskih izaslanstava i izravno povezivanje zainteresiranih hrvatskih i indijskih tvrtki. Posjetio je i županijske komore Dubrovnik, Split, Osijek i Slavonski Brod koje su indijskom veleposlaniku predstavile gospodarstva svojih županija, s osobitim naglaskom na najvažnije grane gospodarstva, prometnu infrastrukturu te mogućnosti za daljnji razvoj.

O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*