Međimurje Press
Gospodarstvo

Zagreb Crowdfunding konvencija 2022, 11. listopad @ZICER

Načuli ste kod Stankovića da je dvadesettrogodišnji Albert Gajšak za svoj startup CircuitMess prikupio $408.749,00? Ili da su kroz platformu Funderbeam braća Boljar prikupili €473.600,00, a Pivovara Medvedgrad  €1.3 milijuna… Impresivno, ali i dalje niste sigurni o čemu se u crowdfundingu zapravo radi, hoće li vas knjigovodstvo blijedo gledati, je li to uopće za vas i ako je… odakle početi?  

Ništa zato, evo nas opet, po šesti put! Ponavljanje je majka znanja, a glupih pitanja nema. Okupljamo iskusne crowdfundere & one koji to žele postati; poznavatelje web3 i NFT ekosustava & porezne stručnjake.

Za fizičko sudjelovanje, preuzmite (besplatne) ulaznice kroz sustav Entrio https://www.entrio.hr/event/zagreb-crowdfunding-convention-2022-12052.

One iskusnije koji možda već rade na pripremi svoje kampanje pozivamo da se prijave na radionicu za pitchere, jedini dio dana koji nećemo streamati. Prilika je to da izbrusite sve elemente kampanje i dobijete savjete od Kickstarter stručnjaka Nike Klanšeka & američkog gosta, Chandlera Copenhavera iz What2Fund, suradnika BackerKita.

Svi drugi pratite nas live preko Brodoto YouTube kanala ili službenog eventa (i postavljajte pitanja).

Panelisti / crowdfunderi: Ivan Nauković, pivovara Medvedgrad; Albert Gajšak, CircuitMess; Ana Teskera, zadružna pivovara Brlog; Sanja Ljubičić, GIRI društvena igra za djecu; Vedran Habel, udruga UNUO – gastro natjecanje za osobe s invaliditetom; Domagoj Boljar, Miret.

Porezni stručnjaci: Đurđica Jurić; Jasna VukRRiF Visoka škola za financijski menadžment;

Porezna uprava RH (tbc).

Radni jezici konferencije su engleski i hrvatski bez organiziranog prijevoda (što ne znači da neće biti spontanog, ako nekome zatreba:)

Konferencija se odvija pod pokroviteljstvom Veleposlanstva SAD-a u RH.

Program počinje u 10h u dvorani Akcelerator u ZICER-u, a sve moguće izmjene u agendi pratite preko https://www.crowdfundingacademy.eu/zagreb-crownfunding-convention/ .

Kontakt: info@brodoto.com; WhatsApp/ Mob 385 (0)98 139 2206; 385 (0)98 620 193

https://youtu.be/BMKFEZ8_isg

Branimir Radaković

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja