12. utrka Grada čakovca

25. SVIBNJA UTRKA GRADA ČAKOVCA ZA MALE I ODRASLE

Nakon uspješno organiziranog 2. Čakovečkog polumaratona Zrinskih, Atletski klub Međimurje će u petak 25. svibnja s početkom u 18,30 sati, organizirati i tradicionalnu, dvanaestu po redu Utrku Grada Čakovca.

Utrka će imati za cilj sudjelovanje što većeg broja djece i građana koji će stazu u duljini od 2,5 km moći proći trčeći ili hodajući.Stazom koja započinje na Franjevačkom trgu sudionici će krenuti ulicom Kralja Tomislava u pravcu Trga Republike, zatim će napraviti krug stazama čakovečkog parka i na kraju utrku završiti tamo gdje su i započeli, na Franjevačkom trgu.. Utrka neće biti natjecateljskog karaktera već je cilj da stazom bez bilo kakve pripreme prođu baš svi koji se žele osjećati kao natjecatelji, i to hodajući ili trčeći.

STARTNI BROJ 10 KN ZA DJECU, 20 KN ZA ODRASLE
Da bi sudjelovalo u ovoj utrci potrebno je imati startni broj a startnina koja će se uplatiti u humanitarne svrhe, iznosi 20 kn za odrasle te 10 kn za mlade do 18 godina starosti.

PRIJAVE I PODIZANJE STARTNIH BROJEVA
Prijave i podizanje startnih brojeva bit će moguće od ponedjeljka 21.05.. do petka 25.05. na sljedećim mjestima:

– recepciji Gradskih bazena Čakovec tijekom radnog vremena bazena od 8:00-22:00 sata,
– u uredu Turističke zajednice Čakovec radnim danom od 8-16 sati.

U petak 25. svibnja, na dan utrke, prijave su moguće i na:
– štandu Atletskog kluba Međimurje u vrijeme održavanja Festivala sportova,
– na Franjevačkom trgu u prijavnom centru koji će raditi nakon 16:00 sati pa sve do samog starta utrke.

Utka će u kratkim razmacima imati nekoliko uzastopnih starteva, pa će tako najprije startati trkaći, a nakon redat će se statevi za natjecatelje u kolicima, nordijske hodače i na kraju za hodače.

Pozivamo da se građani odazovu u što većem broju i nastave pozitivan trend stalnog povećanja broja trkača i hodača u našoj županiji Na taj način dati će veliki doprinos svom zdravlju, a uplatom startnine u humanitarne svrhe pomoći u radu Udruge slijepih Međimurske županije.

(dv)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
Tweet 20
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*