medjimurjepress@gmail.com

Čarobno ljeto u DV Cipelica

Ljeto je u punom zamahu, neki su se već vratili s mora, a neki mu se tek vesele, no svoj djeci u Dječjem vrtiću Cipelica zajedničko je uživanje u raznim aktivnostima, a najviše onima na otvorenom.

Igre s vodom, održavanje bio vrta i ubiranje plodova, igre u pješčaniku, razni pokusi, piknici, igre plaže i pripreme ražnjića od štapića i lišća čine ove vruće ljetne dane u DV Cipelica zabavnima i kreativnima. Razvijanje dječje mašte, kreativnosti, suradničke igre, motoričkog razvoja, umjetničkog izražavanja, socijalizacije i emocionalne kompetencije neki su od ciljeva pedagoškog rada kroz čitavu pedagošku godinu, a pogotovo kroz ljeto kada smo svi nekako opušteniji i puni pozitivne energije.

 

Posebno zabavno bilo je ovih dana pri izradi mobila od oslikanog lišća. čime je naše stablo u dvorištu postalo čarobno. Kad ispod njega legneš, uživaš u svim tim bojama, osluhneš vjetar i poželiš želju, ono postaje „Stablo želja“, a naša najveća želja je sretno djetinjstvo naših mališana. Uživajte u ljetu barem upola kao mi!

(Gordana Šoltić Siladi)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*