Dinamo 1967. Trophy Tour / Čakovec, subota, 15.7., 17-19h

PRAVA POSLASTICA ZA NAVIJAĆE DINAMA U ČAKOVCU

Dinamo nastavlja s turnejom po Hrvatskoj povodom 50. obljetnice osvajanja Kupa velesajamskih gradova. Pozivamo vas na Trophy Tour u Čakovcu u subotu, 15. srpnja (Trg Republike) od 17 do 19 sati. 

U Čakovec će otputovati legendarni igrači Dinamove generacije ’67. Branko Gračanin i Marijan Čerček. Od 16 do 17 sati u Gradskoj kavani bit će održano druženje legendi s medijima, a zatim će od 17 do 19 sati na Trgu biti izložen trofej KVG-a iz 1967. godine i lopta iz finala protiv Leeds Uniteda.

Uz slikanje s prekrasnim pokalom i legendama Dinama na Trgu, navijači će se i ovoga puta moći učlaniti u klub uz posebne pogodnosti, zaigrati stolni nogomet ili kupiti prigodne ”1967” suvenire. Naravno, pripremili smo i nagradne igre za posjetitelje.

Kako je izgledao premijerni Trophy Tour u Krapini pogledajte na https://www.youtube.com/watch?v=9pDnD7mbED0. Podsjetimo, modri klub posjetit će čak 16 gradova diljem Hrvatske i Bosne i Hercegovineu sklopu ove turneje.

Sve o 50. obljetnici osvajanja najvećeg trofeja Dinama možete tijekom idućih mjeseci pratiti na posebnoj stranici 1967.gnkdinamo.hr

Iva Cigrovskij, mag. nov. 

Stručnjak za nove medije

Sektor marketinga, prodaje i komunikacija

GNK Dinamo

O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*