Međimurje Press
Grad Čakovec

Gradonačelnica Cividini provjerila je li sve spremno za službeno otvaranje!

Od danas, 28. srpnja pa sve do 2. kolovoza u Čakovcu nas očekuju 24 koncertna nastupa, 4 bine za izvođače, više od 150 izlagača i „Dječja zona“ za najmlađe. Kraj srpnja i početak kolovoza sinonim su za čakovečko Porcijunkulovo!

Iako je svečanost otvaranja na rasporedu večeras od 19 sati u atriju Starog grada, uz spektakularan vatromet i prvi veliki koncert u jezeru Starog grada, velik broj Međimuraca i Čakovčana, ali i njihovih gostiju od jutarnjih sati ispunio je čakovečke ulice te istražuje bogate sadržaje i programe pripremljene upravo za njih.

Kako bi porazgovarala s građanima, gostima, ali i izlagačima, te se uvjerila da je manifestacija krenula u najboljem mogućem redu, gradonačelnica Grada Čakovca Ljerka Cividini obišla je izlagačka mjesta, bine i frekventne lokacije. Svi su spremni za početak toliko očekivanog Porcijunkulova, središnjeg ljetnog događanja u kontinentalnom dijelu zemlje, po kojem se podešavaju godišnji odmori te koje je Čakovec stavilo na kartu gradova koji se svakog ljeta jednostavno moraju posjetiti i u kojeg se gosti rado vraćaju.

 

Uz niz provjerenih programa, ali i velik broj noviteta, glavna bina i ovo će ljeto biti mjesto održavanja koncerata o kojima će se još dugo pričati. Prvog dana manifestacije slušat ćemo hitove Houra grupe, drugog dana u petak, 29. srpnja će nas u 80-e godine prošlog stoljeća vratiti Sanja, Marinko i Zec s najvećim hitovima Novih fosila, trećeg dana nastupa nova hrvatska glazbena zvijezda Matija Cvek, dok je nedjelja 31. srpnja rezervirana za kraljicu zabave Maju Šuput, a posljednja dva dana Čakovčane i sve posjetitelje Porcijunkulova zabavljat će Crvena Jabuka, odnosno Neda Ukraden!

Foto: Vjeran Žganec Rogulja

(gč)

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja