medjimurjepress@gmail.com

Jesen i kesteni!

Međimurje svoju bogatu tradiciju nudi na svakom koraku, no uvijek ima mjesta za nove i zanimljive prigode. Turistička zajednica grada Čakovca, u vremenu od 16. do 18. listopada, organizira sajam “Jesen i kesteni”.
Radi se o sajmu na kojem će vrijedni izlagači prezentirati svoje jesenske proizvode te će na jednom mjestu objediniti eko proizvode, voće i povrće, rakije raznih okusa, med i proizvode od meda, vino i druga pića i delikatese,  a sam sajam će biti obogaćen mirisom pečenih kestena.

 Kada se miris pečenih kestena širi gradom znamo da je stigla prava jesen, pa će stoga djelatnici Turističke zajednice, u subotu 17. listopada s početkom u 10.00 sati, kod Turističkog ureda počastiti posjetitelje pečenim kestenima.

 Posjetite sajam “Jesen i kesteni” i pogledajte svu raskoš najšarenijeg godišnjeg doba! Potražite omiljeni domaći proizvod, podržite domaće izlagače te uživajte u mirisu i okusu jesenskih delicija.

 “Jesen i kesteni” provodit će se uz pridržavanje svih propisanih mjera sprečavanja širenja COVID-19 virusa, kao i preporuka Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

Pokažimo da smo odgovorni i da ćemo i ubuduće moći organizirati programe i manifestacije u našem lijepom gradu.

U slučaju da se promjeni epidemiološka situacija i dođe do uvođenja strožih mjera vezanih uz javna okupljanja, sve potrebne informacije biti će objavljene na našim stranicama.

Mario Krčmar

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*