Krenuo kamp klizanja, čak 342 osnovnoškolca na ledu!

Od danas pa do subote trajati će kamp klizanja, uz čak 342 osnovnoškolca s područja grada Čakovca. Korisno iskorišteno vrijeme za vrijeme školskih praznika, nastavit će se i kampom plivanja koji slijedi nakon ledenih edukacija.

Svake godine osiguravamo djeci da nauče nešto novo. Škola klizanja izazvala je veliki interes, a mali klizači rade uz nadzor stručno educiranih trenera. Interes je toliko velik da se i neke susjedne općine žele uključiti u ovaj projekt – rekao je na otvorenju kampa gradonačelnik Stjepan Kovač, ujedno najavivši da je grad već počeo s pripremama kako za  Advent iduće godine, tako i izmiještanjem klizališta na drugu lokaciju sa klizačkim stazama kao što to ima Zagreb.

Organizator svojevrsne škole klizanja je Zajednica sportskih udruga Grada Čakovca i to po drugi puta – istaknuo je Bojan Ružić, tako da oni koji su prošle godine svladali početne korake, danas rade po drugačijem programu nego oni koji po prvi puta staju na led. Radi se u nekoliko grupa, a brojka od 342 djece sigurno će do kraja tjedna preći brojku 400.

(rd)

O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*