Međimurje Press
Grad Čakovec

Lijep dan, lijepa događanja, uživanje na startu jeseni u Čakovcu!

Jesen u gradu Zrinskih ove je godine krenula u petak 23., a potrajat će do nedjelje 25. rujna. Idealna je to prilika za uživati u blagodatima, bojama i mirisima jeseni, potražiti omiljeni domaći proizvod te se opustiti u Čakovcu uz programe koji su pripremljeni za sve generacije.

Ovogodišnju jesen u organizaciji Turističke zajednice grada Čakovca, ispunjen centar i uži prsten grada dočekao je veselo s raznolikim manifestacijama.
Brojne lokacije pružile su za svakog ponešto, pa je tako pojedini dio jesenskog Čakovca donio nešto novo, od nove atrakcije za djecu – slamnatog tobogana podno zidina Starog grada, do izložbenog dijela međimurskih opg-ova, izložbe malih životinja, mnogobrojnih radionica, igraonica i zabavnih događanja, nogometnog turnira u jezeru za vrtićarce te glazbenog sadržaja za sve generacije.
Posebnu pozornost privlače strašila diljem glavne šetnice, koja su izradili vrijedni vrtićarci uz njihove odgojiteljice.
Laganom šetnjom možete obići sve što vas zanima, najbolje krenuvši od Teniskih terena Punčec i Perivoja Zrinskih, kroz atrij Muzeja Međimurja prema Trgu Republike, centralnoj šetnici, Ulici Matice hrvatske i Franjevačkom trgu. Ugostiteljski objekti Mamas & Tapas, Casa Latina, Fox bar, Arcus, Paladin i Pivovara Lepi dečki, mjesta su, gdje je odličan provod ove jeseni uz pregršt programa, zagarantiran.
(gč)

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja