Luciji Lesjak priređen svečani doček

Danas prijepodne u šatoru postavljenom na Trgu Republike u Čakovcu, održan je doček Lucije Lesjak, karatistice Karate kluba „Međimurje“ iz Nedelišća, koja je na Svjetskom prvenstvu u karateu za mlađe kategorije, koje je održano krajem listopada u Santiagu u Čileu osvojila zlato u konkurenciji mlađih seniorki +60 kilograma.

Luciju je uz mnogobrojne građane došao pozdraviti cijeli vrh Hrvatskog karate saveza, karatisti Međimurja, njezini treneri, zamjenik načelnika općine Nedelišće Željko Kacun, Zoran Vidović zamjenik gradonačelnika grada Čakovca, Sandra Herman zamjenica župana Međimurske županije te legenda hrvatskog karate sporta Vjekoslav Šafranić.

Ponos i zadovoljstvo osvojenim zlatom čuo se u svim obraćanjima govornika, dok je Lucija svoje zlato okarakterizirala napornim radom koji je naposljetku dao rezultat, ne zaboravivši spomenuti sve sponzore koji ovaj sport drže iznad vode, ali ni zasluge svojih roditelja.

Svečanost dočeka svojim nastupom oplemenile su i Čakovečke mažoretkinje koje se također mogu pohvaliti mnogobrojnim internacionalnim nagradama.

(r)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
Tweet 20
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*