Nagrade Grada Čakovca

Temeljem članka 27. Statuta Grada Čakovca (Sl. gl. Grada Čakovca 9/09, 2/13, 3/13, 3/13 – proč. tekst, 1/14 i 1/18) te članka 5. Odluke o javnim priznanjima Grada Čakovca i dodjeli nagrade „Josip Štolcer Slavenski“ (Sl. gl. Grada Čakovca
1/14, 4/15) Gradsko vijeće Grada Čakovca na svojoj je 5. sjednici održanoj 26. travnja 2018. donijelo sljedeću ODLUKU

o dodjeli Nagrade Grada Čakovca za životno djelo

Nagrada Grada Čakovca za životno djelo dodjeljuje se Stjepanu Koraju, posmrtno za dugogodišnji značajan doprinos razvoju i promicanju ugleda i interesa Grada Čakovca, Željku Goliku, posmrtno, za dugogodišnji značajan doprinos razvoju i promicanju ugleda i interesa Grada Čakovca.

o dodjeli Zlatnika „Grb Grada Čakovca“

Zlatnik „Grb Grada Čakovca“ dodjeljuje se Tei Dragić Runjak, dipl. biol., za dugogodišnji značajan doprinos razvoju i promicanju ugleda i interesa Grada Čakovca i fra Stanku Belobrajdiću, za dugogodišnji značajan doprinos razvoju i promicanju ugleda i interesa Grada Čakovca.

o dodjeli Godišnje nagrade Grada Čakovca

Godišnja nagrada Grada Čakovca dodjeljuje se Dragici Benčik, dipl. defektologinji, za iznimno djelovanje u području odgoja i obrazovanja, Kazališnoj družini Pinklec, za iznimno  djelovanje u području umjetnosti i kulturi, Badmintonskom klubu Međimurje za iznimno djelovanje u području sporta, Lepi dečki Brewery, za
iznimno djelovanje u području gospodarstva, Klubu liječenih alkoholičara „Dr. Mato Golubić“, za iznimno djelovanje u području zdravstva i socijalne skrbi i Udruzi gluhih i nagluhih Međimurske županije za iznimno djelovanje u području rada udruga.

Nagrade će se uručit će se na svečanoj sjednici Gradskog vijeća Grada Čakovca povodom Dana Grada Čakovca.

(rd)

 

O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*