Najavljena rekonstrukcija nadvožnjaka i gradnja Sjeverne obilaznice

Grad Čakovec ima na računu oko 4,2 milijuna kuna i posluje pozitivno, Manjak od prošle godine je u prvih šest mjeseci ove godine pokriven, obveze prema dobavljačima izvršavaju se redovno- naglasio je novinaria gradonačelnik Stjepan Kovač tik pred sjednicu Gradskog vijeća.

BIVŠA ZGRADA MTĆ-A I MEĐIMURSKIH VODA BESPLATNO CRVENOM KRIŽU

Izdvojio je da Grad daje na besplatno korištenje zgradu koju su kupili i u kojoj su se do preseljenja nalazile Međimurske vode za potrebe socijale, tj. Crvenog križa u trajanju 10 godina. Na taj način Crveni križ će se moći javiti na fondove koji će se otvoriti i konkurirati za neophodna sredstva kako bi se zgrada dovela u funkciju te tako rasteretili proračun grada.

SJEVERNA OBILAZNICA ČAKOVCA

Isto tako, grad daje svoje zemljište besplatno u Mihovljanu Hrvatskim cestama, jer će se graditi Sjeverna obilaznica, ide natječaj i prva faza radova trebala bi početi iduće godine. I to od rotora kod Galerije sjever pa do groblja.

NADVOŽNJAK

Faza za pripremu obnove nadvožnjaka je pri kraju. Završen je natječaj, potpisao sam prošli tjedan ono što je komisija odabrala i ako će sve ići po proceduri, s obzirom na rok žalbi, za dva tjedna trebala bi krenuti obnova. Vrijednost ugovora je 5 milijuna kuna-zaključio je Kovač.

(r)

 

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*