medjimurjepress@gmail.com

Neophodna pomoć 83-godišnjem muškarcu u Novom Selu Rok

TU, PORED NAS!

I. P. iz Novog Sela Rok, umirovljenik, u 83 godini života, živi u jako teškim uvjetima sa mirovinom od 1.500 kn. Struje nema već 7 godina, vodu uzima na vanjskoj ručnoj pumpi, kuća se raspada, živi u uvjetima opasnim po život.

Djelatnici Crvenog križa Čakovec su ga posjetili prije godinu dana, a i pozvali da zaprimi paket. S  obzirom da je gospodin u visokim godinama nije ga mogao preuzeti.

U razgovoru s njim kaže da ima kćer koja dolazi tjedno ili mjesečno jedanput i pomogne koliko može, a radi u Gradskom poglavarstvu u gradu Čakovcu. Dobili smo informaciju od susjeda da gospodin živi u jako teškim uvjetima i odnijeli paket sa prehrambenim namirnicama da mu barem malo olakšamo život u ovo doba COVID – 19.

Okupili su se oko nas i bližnji susjedi koji mu pomažu (koliko su u mogućnosti) i na tome im zahvaljujemo kao Udruga koja ima osim ovršnog programa i socijalni.

Stoga molimo grad Čakovec, gradonačelnika Stjepana Kovača, Crveni križ, MO Novo Selo Rok, CZSS Čakovec da pomognu gospodinu I. P. Stalno se u medijima ističe da treba brinuti o starijim osobama pa pokažimo svi zajedno da brinemo. Za više informacija možete se javiti na mail udruge : udrugaovrsni@gmail.com

Udruga Ovršni ustanak Međimurje

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*