medjimurjepress@gmail.com

Obraćanje novinarima gradonačelnice Ljerke Cividini nakon primopredaje rezultata izbora!

Gradsko izborno povjerenstvo danas je uručilo službene rezultate lokalnih izbora 2021. za gradonačelnicu Grada Čakovca novoizabranoj gradonačelnici Ljerki Cividini i njezinoj zamjenici Marini Gradišer. Dokumentaciju je u ime izbornog povjerenstva predala pročelnica Dragica Kemeter.

Tom prilikom Ljerka Cividini obratila se novinarima kao gradonačelnica po prvi puta u Velikoj vijećnici Grada Čakovca.

  • Zahvaljujem biračima na povjerenju, vjerujem u konstruktivnu suradnju Gradske uprave, vjerujem da u gradu postoje ljudi koji znaju i žele raditi, s kojima ćemo zajedno u dobrom timu odratiti puno projekata i obaveza koji su pred nama. Grad Čakovec sigurno može bolje, sigurno zna bolje i vjerujem da ćemo kroz naredne 4 godine ostvariti puno dobrih rezultata na zadovoljstvo svih građana. Osim djelatnika gradske uprave, vjerujem u suradnju i pomoć svih građana Grada Čakovca, svih predsjednika Mjesnih odbora koji znaju najviše problema u svojim prigradskim naseljima. Tijekom svoje predizborne kampanju prošla sam sva ta naselja i susreala se s činjenicom da ima puno prostora za napredak i razvoj. Slušajući njihove potrebe i želje, a naravno nakon reza i konsolidiranja financijskog izvješća i stanja koje će nas dočekati naskon revizije i pregleda zatečenog stanja, možemo razgovarati o konkretnim radovima na području Grada Čakovca.

Kao ravnateljica javne ustanove koja radi s javnim novcem, moram prippemiti potrebnu dokumentaciju svojem nasljedniku,  a danas i službeno počinjem raditi u gradskoj upravi tako da ćemo odmah krenuti sa zadacima i obavezama, a o dodatim izvješćima treažit ću izvješća pročelnika.

Što se tiče Gradskog vijeća dogovarali smo suradnju s Fokusom i Darkom Zverom, ali otvoreni smo i za svaku suradnju pa i s opcijom SDP-a i njihovih 6 mandata, sve u interesu dobrobiti i boljitka samog Grada Čakovca – propćila je nova gradonačelnica.

(rd)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*