medjimurjepress@gmail.com

Od petka 13. rujna ponovno na čakovečke bazene

Na Gradskim bazenima „Marija Ružić“ u Čakovcu danas je povodom završetka godišnjeg remonta bazena, održana konferencija za novinare.

Na konferenciji su govoriti gradonačelnik Grada Čakovca Stjepan Kovač, direktor GP „Ekom“ Miodrag Novosel te predsjednik NO GP „Ekom“ Ivan Zrna.

Troškovi 20-tog  remonta u 20 godina postojanja ovog puta iznose 400.000 kuna što omogućava kvalitetu vode i svih ostalih komponenata godišnjeg plana održavanja. I ovoga puta bio je to sveobuhvatni zahvat na cijeloj građevini i svim sustavima (bazenska tehnika, termo-tehnička oprema i instalacije, strojarska oprema, elektroenergetska oprem ai postrojenja, sustav klimatizacije i ventilacije, popravci na građevini, itd.).

Remont je trajao do od 2. do 12. rujna. Bazeni će i dalje raditi prem austaljenom radnom vremenu od 8-22 sata te svaki petak i subotu do 24 sata.

Na konferenciji za novinare Stjepan Kovač najavio je skoro raspisivanje natječaja za idejno rješenje bazena, dok bi početak gradnje bio 2020.godine. Isto tako naglasio je važnost ovog projekta s obzirom na potrebe plivačkih klubova koji postižu odlične rezultate. Nadalje, najavio je nastavak suradnje s Hrvatskim nogometnim savezom i postavljanje umjetne trave na pomoćno igralište te osposobljavanje i drugog nogometnog igrališta za kvalitetniej treninge nogometaša.

Miodrag Novosel pohvalio se urednim poslovanjem tvrtke Ekom u situaciji kada 80% prihoda ostvaruju od svoje  djelatnosti, dok ih Grad Čakovec sufinancira s preostalih 20%, a što je upravo suprotno susjednim tvrtkama iste domene koji imaju obrnuti slijed financiranja.

Ivan Zrna naznačio je u svom izlaganju zadovoljstvo djelatnika Ekoma s plaćama, koje su redovite, uredno poslovanje,  te pozdravio izgradnju vanjskih bazena.

(rd)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*