medjimurjepress@gmail.com

Odluka o financiranju projekata namijenjenih javnim potrebama u društvenim djelatnostima Grada Čakovca

Krajem prošle godine Grad Čakovec raspisao je Javni poziv za zadovoljavanje potreba u društvenim djelatnostima Grada Čakovca. Bio je namijenjen udrugama i ustanovama s područja Grada Čakovca i one čiji se projekti odvijaju na čakovečkom području. Nepredviđena situacija nastala epidemijom virusa COVID-19, usporila je uobičajenu proceduru oko valorizacije pristiglih projekata, dok se pojedini projekti, kao i događanja te manifestacije, zbog mjera sprečavanja širenja zaraze nisu mogli održati u planiranom roku ili su odgođeni za drugu polovicu ove te čak i sljedeću proračunsku godinu.

Ukupno je na ovaj javni poziv pristigla 221 prijava, a dodijeljeno je 170 financijskih potpora. Programi su na javnom pozivu bili podijeljeni u 10 prioritetnih područja, od kulture, preko obrazovanja i sporta, do zaštite okoliša. Ukoliko to okolnosti dopuste i bude li potrebe za time, krajem ljeta će se raspisati novi Javni poziv za one projekte i manifestacije koji se planiraju održati do kraja ove kalendarske godine.

Odluka o odabiru i visini financijske potpore programima i projektima namijenjenim zadovoljavanju javnih potreba u društvenim djelatnostima Grada Čakovca za 2020. godinu koja sadrži i popis svih sufinanciranih projekata i programa, objavljena je na internetskim stranicama Grada Čakovca.

Kristina Štebih

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*