medjimurjepress@gmail.com

Održane Igre vatrogasne mladeži u Žiškovcu

Preko 300 mladih natjecatelja u 55 ekipa s područja Međimurske županije, ali i okolnih mjesta te susjednih država natjecalo se u Žiškovcu na 21. Igrama vatrogasne mladeži.

Natjecanje se provodilo u 8 disciplina: štafetna utrka na 200 metara s preprekama, vježba s vatrogasnom brentačom, polaganje tlačnog voda, rušenje mete, skakanje u vreći, pikado, ljestve tj. gusjenica i kruženje i slalom.

Na Igrama je nastupala mladež u 2 dobne skupine (od 6 do 12 godina i od 12 do 16 godina) te u muškoj i ženskoj kategoriji.

Najboljima su u popodnevnim satima uručena odličja i priznanja. U kategoriji pomladak žene, 1. mjesto osvojila je ekipa DVD Krištanovec 1, 2. mjesto DVD Donji Mihaljevec, a 3. DVD Novo Selo na Dravi.

U kategoriji pomladak muški, pobjednici su ekipa DVD Mihovljan 3, 2. mjesto osvojila je ekipa DVD-a Peklenica 1, treće mjesto zauzeli su DVD Donji Mihaljevec.

U kategoriji mladež žene, pobjednice su ekipa iz DVD Žiškovec, drupoglasirana je ekipa DVD Sveta Marija 1, a treće mjesto osvojila je DVD Peklenica.

U kategoriji mladež muški, 1. mjesto osvojila je ekipa DVD Krištanovec 1, 2. mjesto osvojila je ekipa DVD Donji Mihaljevec, 3. mjesto pripalo je ekipi DVD Vratišinec.

Najmlađi vatrogasac i vatrogaskinja bili su: Fabijan Ninić i Dina Levačić.

Podršku ovom natjecanju dali su predsjednik VZ Međimurske županije Mario Medved, predsjednik VMO Žiškovec Dragutin Vugrinec, predsjednik DVD Žiškovec Ivan Hunjadi i mnogi drugi vatrogasci, roditelji natjecatelja i mještani Žiškovca.

(vzg čakovec)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*