medjimurjepress@gmail.com

Pomoćno nogometno igralište s umjetnom travom

UMJETNA TRAVA NA POMOĆNOM IGRALIŠTU SRC MLADOST

Na svojoj 20. sjednici, Gradsko vijeće Grada Čakovca s većinom glasova usvojilo je prihvaćanje investicije uređenja pomoćnog nogometnog igrališta u sklopu stadiona Sportsko-rekreacijskog centra „Mladost“ u Čakovcu.

Investicija podrazumijeva građevinsko-obrtničke radove pretvaranja travnatog pomoćnog nogometnog igrališta u pomoćno nogometno igralište s umjetnom travom na način da će se ukloniti postojeći teren, okolna oprema, ograda, iskopati postojeća podloga, urediti nova, postaviti sustav
odvodnje, zaštitna ograda, nabaviti golovi s opremom, kućice za rezervne igrače, kućice za sudačke delegate i postaviti umjetna trava.

Procijenjena vrijednost investicije prema izrađenom troškovniku je 5.008.843,75 kuna. Nakon završetka investicije izraditi će se konačni obračun.

Važno je napomenuti da će nabavu umjetne trave financirati će Hrvatski nogometni savez. Novčana sredstva za preostali dio investicije koji će financirati Grad Čakovec. osigurati će se kroz Odluku o preraspodjeli sredstava planiranih u Proračunu Grada Čakovca za 2020.

(mp)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*